fredag 18 januari 2013

Titts and ass

Kan man vara båda? Eller är det ena kanske alltid lite bättre än det andra? Är man en rump människa gillar man analsex mer då? Eller att ta en tjej i doggystyle? kanske ge henne en lätt dask på rumpan medans man har ett fast grepp om hennes höfter. Man trycker in kuken bakifrån och får se allt bara man särar lite på skinkorna. Hur den går in och ut, man har första parkett. Kanske till och med tar ett fast grepp om hennes bröst samtidigt som du stöter på bakifrån.


Men om man är en bröst människa kanske man gillar när tjejen rider av en så man kan se brösten röra sig vid varje upp och ner gång, man kan kyssa o klämma hur mycket man vill. Samtidigt som tjejen gör sin grej, dina händer är fria att placeras var du vill, till och med på hennes rumpa. Hur man än vänder och vrider på det kommer man alltid att vilja ha båda dessa delar. Tycker inte man är antingen eller, det är ok att gilla båda och utnyttja det till fullo. Speciellt när vi serverar det på ett silverfat till er.

Jag älskar när en kille inte vet vilken del han ska ge mest uppmärksamhet till...like a kid in a candyshop. As long as i can lik your lollipop..;-)

4 kommentarer:

 1. Åh gud ja :)

  SvaraRadera
 2. Jag tänder på allt hos en vacker tjej, både brösten och en fin välformad rumpa, och din är riktigt läcker. Har tjejen ett fint ryggslut så är det mumma att knulla doggy och se kuken blänka av fittsafter.
  Och du är varmt välkommen att smaka min lollipop.

  SvaraRadera
 3. Bröst är ju roligare alla dagar i veckan och i alla former.

  Jag menar, rumpa har ju vi män också ;)

  SvaraRadera