fredag 9 december 2011

tagen med Storm

Vaknade i natt av att jag trodde att taket skulle lyfta. Så låg jag där en stund och kunde inte somna kl tickade på ifrån 03.00 till 04.00 hmmm... detta var ju inget kul, det ända jag vill är att sova...eller?


Så la jag täcket över huvudet och tänkte... hmmm, här finns ju en fin kuk här under:)
Jobbade mig lite längre ner under täcket tills jag var i höjd med min killes kuk och tog den i min hand och tillsist i munnen. Började suga av honom lite långsamt och mjukt. Hörde hur han vaknade till liv och la sin hand på mitt huvud, inte många ord som behövs sägas i en såndan här situation, man bara vet vad som ska göras. Rörde min hand långsamt upp och ner samtidigt som jag tog kuken i munnen in och ut. Salivet började komma mer och mer i munnen och började sakta rinna ner för kuken.  Tog lite saliv och började ta på mig själv, allt i en väldigt lugn och mysig rörelse.
Sög av min kille tills han kom i min mun. Fortfarande bara stön som behövde utbytas. Jag svalde och sen somnade jag som en stock.

3 kommentarer:

  1. Oh, sjukt härligt! Det där med att bli avsugen i sömnen är lite av en grej som tyvärr inte blivit av än.. Mannen är tyvärr för morgonpigg, svårt att väcka någon om han ej sover.

    Kul att du gillade vår sida också och kan väl hålla med om att en bild säger många ord, men ganska enformig monolog ibland :-)

    SvaraRadera
  2. Din kille måste varit en av de lyckligaste män denna morgon då ;)

    SvaraRadera