tisdag 15 november 2011

Fundering

Något som jag har funderat lite på är, Varför är vi i dagens samhälle är så benägna till att vara otrogna?


Får vi inte det vi behöver av en person längre, är vi på olika plan sexuellt med den man är tillsammans med? Alla känner vi någon som har varit otrogen eller blivit sårad av någon som varit otrogen. Varför envisas vi svenskar då med att försöka leva i tvåsamhet när det i många procent av fallen slutar med att någon blir sårad? Är det drömmen av det perfekta 50-tals förhållandet som håller oss vid liv? självklart så finns det kärlek med i ekvationen att det är det som får oss att fantisera om ett perfekt förhållande. Men människor kan ju vara otrogna även om de har stor kärlek för frun/flickvännen som väntar där hemma.


Är vi så stressade i dagens samhälle att vi glömmer att bekräfta vår andra hälft? Så att de behöver söka bekräftelse från andra håll? Känns som det ibland. Och det är ju synd, för om den personen vi lever med betyder så mycket för oss varför kan vi inte visa det? Eller om de inte betyder så mycket för oss göra slut istället för att såra den andra parten med otrohet.
Nu säger inte jag att alla är otrogna och de människorna som inte är det är verkligen ett prakt exempel på hur världen borde se ut, och hur kärleken kan hålla i ett förhållande.
Även de alternativa sätt att leva i ett förhållande (jag och min pojkvän till exempel) så länge det fungerar för er så...och sluta aldrig ha sex för alla behöver det! 


Det jag är lite nyfiken på är att veta vad som driver dig till att vara otrogen? Så om du har lust så kan du skriva ett mail till cum-with-me@hotmail.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar